13.2.2015

Mediakasvattajan muistilista

Tutkija(t): Mediakasvatusseura ry

Toteutusorganisaatio: Mediakasvatusseura ry

Sijainti verkossa: Mediakasvattajan muistilista

Sijainti verkossa: http://www.mediakasvatus.fi/wp-content/uploads/2015/02/mediakasvattajan_muistilista_fi_sve.pdf

Julkaisuvuosi: 2015

Julkaisun tyyppi:

Tammikuussa 2015 tuotettu Mediakasvattajan muistilista (Mediefostrarens minneslista) on koottu syksyllä 2014 julkaistujen Mediakasvattajan eettisten periaatteiden pohjalta. Mediakasvattajan muistilista kokoaa tiiviiseen muotoon mediakasvattajan työtä tukevia ajatuksia ja teemoja. Huoneentaulumaisen muistilistan tavoitteena on tukea eri aloilla toimivien ammattilaisten ja kasvattajien omaa mediakasvattajuutta ja mediasuhteiden tunnistamista. Muistilista on laadittu suomeksi ja ruotsiksi.

 • Viimeksi lisätty

 • Nuorisotiedon kirjasto

  Nuorisotiedon kirjasto
  Mediakasvatusseuran kirjat löytyvät Nuorisotiedon kirjastosta. Kirjojen ohella kirjaston tietokannasta löytyy myös mediakasvatus-aiheisia artikkeleita.

 • Media & viestintä -lehti

  Media & viestintä on tieteellinen julkaisu, jossa ilmestyy artikkeleita, haastatteluja ja keskustelunavauksia median, viestinnän ja journalismin tutkimuksen alalta. Media & viestintä on koko mediakenttää tutkiva aikakauskirja, jossa käsitellään viestintään liittyviä teemoja monipuolisesti, myös mediakasvatuksen näkökulmasta. Lehti ilmestyy verkossa open access -periaatteella.

  mediaviestinta.fi