22.7.2014

Nuorten mediamaailma pähkinänkuoressa

Tutkija(t): Rauna Rahja (toim.)

Toteutusorganisaatio: Mediakasvatusseura ry.

Sijainti verkossa: Nuorten mediamaailma pähkinänkuoressa

Sijainti verkossa: http://www.mediakasvatus.fi/files/nuorten_mediamaailma_pahkinankuoressa.pdf

Julkaisuvuosi: 2013

Julkaisun tyyppi:

Mediakasvatusseuran projektina syntynyt Nuorten mediamaailma pähkinänkuoressa -kooste tiivistää vuosina 2009–2013 tehtyä suomalaista tutkimusta 12–29-vuotiaiden nuorten median käytöstä ja mediakulttuurista. Julkaisun on toimittanut kulttuurituottaja Rauna Rahja. Kooste on työstetty yhteistyössä mediakasvatuksen asiantuntijoiden ja tutkijoiden kanssa. Julkaisu on suunnattu kaikille nuorten kanssa työskenteleville ja aiheesta kiinnostuneille. Kooste julkaistaan sähköisenä julkaisuna valtakunnallisessa mediakasvatus.fi-portaalissa, josta se on vapaasti ladattavissa.

 • Viimeksi lisätty

 • Nuorisotiedon kirjasto

  Nuorisotiedon kirjasto
  Mediakasvatusseuran kirjat löytyvät Nuorisotiedon kirjastosta. Kirjojen ohella kirjaston tietokannasta löytyy myös mediakasvatus-aiheisia artikkeleita.

 • Media & viestintä -lehti

  Media & viestintä on tieteellinen julkaisu, jossa ilmestyy artikkeleita, haastatteluja ja keskustelunavauksia median, viestinnän ja journalismin tutkimuksen alalta. Media & viestintä on koko mediakenttää tutkiva aikakauskirja, jossa käsitellään viestintään liittyviä teemoja monipuolisesti, myös mediakasvatuksen näkökulmasta. Lehti ilmestyy verkossa open access -periaatteella.

  mediaviestinta.fi