5.6.2017

Power of peers – Bullying prevention in the digital age

Tutkija(t): Eeva-Liisa Markkanen, Juuso Repo

Toteutusorganisaatio: Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Sijainti verkossa: https://mll-fi-bin.directo.fi/@Bin/179dac164bd3b5ec556ffda20b165c95/1496648139/application/pdf/30780750/LR_Power_Of_Peers.pdf

Julkaisuvuosi: 2016

Mannerheimin Lastensuojeluliiton julkaisema Power of peers – Bullying prevention in the digital age -aineisto tarjoaa materiaalia ja käytännön opastusta kiusaamista ennaltaehkäisevän nuorisotyön soveltamisesta digitaalisessa ympäristössä.

Julkaisussa korostetaan, että kiusaamista ehkäisevä työ edellyttää yhteistyötä sekä koulun, vanhempien että oppilaiden välillä. Ratkaisumalleja haetaan ajankohtaisesta tutkimusaineistoista sekä käytännön esimerkkitapauksista.

Aineisto perustuu useiden eurooppalaisten kansalaisjärjestöjen koulujen kanssa tekemään yhteistyöhön. Teoksen ovat toimittaneet Mannerheimin Lastensuojeluliiton Eeva-Liisa Markkanen ja Juuso Repo.

Englanninkielisen julkaisun pääset lukemaan tästä.

 • Viimeksi lisätty

 • Nuorisotiedon kirjasto

  Nuorisotiedon kirjasto
  Mediakasvatusseuran kirjat löytyvät Nuorisotiedon kirjastosta. Kirjojen ohella kirjaston tietokannasta löytyy myös mediakasvatus-aiheisia artikkeleita.

 • Media & viestintä -lehti

  Media & viestintä on tieteellinen julkaisu, jossa ilmestyy artikkeleita, haastatteluja ja keskustelunavauksia median, viestinnän ja journalismin tutkimuksen alalta. Media & viestintä on koko mediakenttää tutkiva aikakauskirja, jossa käsitellään viestintään liittyviä teemoja monipuolisesti, myös mediakasvatuksen näkökulmasta. Lehti ilmestyy verkossa open access -periaatteella.

  mediaviestinta.fi