3.10.2017Melissa Castrén

Digihyvinvointia näkyvissä! Visiointiseminaari mediakasvatuksen mahdollisuuksista 30.11.

Mitä on hyvinvointi media-arjessa?

Median ollessa läsnä yhä laajemmin elämän eri osa-alueilla, tarvitsemme uudenlaisia mediataitoja ja visiota hyvinvoinnista osana tulevaisuuden digitaalisia ympäristöjä. Miten mediankäyttö muovaa aivojamme? Miten hyvinvointi liittyy nuorten verkkoyhteisöihin? Miksi digipelaaminen herättää niin paljon tunteita? Tule kuulemaan ja visioimaan, mitä digihyvinvointi voisi pitää sisällään!

Mediakasvatusseura kokoaa asiantuntijoita hyvinvoinnin eri osa-alueilta käsittelemään media-arjen ja hyvinvoinnin suhdetta yhteiseen keskustelutilaisuuteen Digihyvinvointia näkyvissä! Visiointiseminaari mediakasvatuksen mahdollisuuksista.

Tilaisuus järjestetään 30.11. klo 12-17 Helsingissä, Päivälehden museossa.

Lasten ja nuorten parissa toimivat ammattilaiset ja kasvattajat tarvitsevat ajankohtaista tietoa voidakseen tukea lasten ja nuorten hyvinvointia mediakulttuurissa ja tukea heidän kasvuaan ja osallisuuttaan teknologisoituvassa ympäristössä. Mitä arjen medioituminen tarkoittaa fyysisestä, psyykkisestä, kulttuurisesta tai sosiaalisesta näkökulmasta?

Seminaari on on täynnä! Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella Mediakasvatusseuran suunnittelijalta Emmi Huhtaselta: emmi.huhtanen(a)mediakasvatus.fi, (+358)50 5017330.

Tilaisuus on maksuton.

Seuraa tiedotusta Facebook-tapahtuman kautta.

Tapahtuma järjestetään yhdessä Aikakausmedian ja Osuuskunta Dadamedian kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat