17.3.2017Mediakasvatusseura

Mediakasvatusseura hakee hankekoordinaattoria

Oletko kiinnostunut mediaympäristön muutoksista sekä lasten ja nuorten parissa toimivien ammattilaisten mediakasvatusvalmiuksien kehittämisestä? Mediakasvatusseura etsii koulutuskonseptointihankkeelleen toteuttajaa!
seuran-logoMediakasvatusseura on valtakunnallinen kaksikielinen yhdistys, joka kokoaa mediakasvatuksen toimijat yhteistyöhön. Toimintaamme rahoittaa pääasiassa opetus- ja kulttuuriministeriö. Seuralla on noin 200 henkilöjäsentä ja yli 50 yhteisöjäsentä ympäri Suomen.

Välitämme tutkimustietoa, julkaisemme, tiedotamme ja koulutamme. Teemme vaikuttamistyötä mediakasvatuksen edistämiseksi. Toimimme edelläkävijänä osana kansainvälistä ympäristöä ja kansainvälisiä verkostoja. Mediakasvatusseuran toiminnan painopisteisiin voi tutustua esimerkiksi Mediakasvatusseuran strategian kautta.

 

Millaisesta työnkuvasta on kyse?

Haemme vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen hankekoordinaattoria, jonka pääasiallisena tehtävänä on konseptoida lasten ja nuorten parissa toimiville ammattilaisille suunnattu Media Coach -koulutuskokonaisuus. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Moniammatillisen koulutuskokonaisuuden tavoitteena on kehittää ammattilaisten omaa mediakasvattajuutta ja mediakasvatustietoisuutta. Hankkeen puitteissa pääset suunnittelemaan suomalaiseen mediakasvatuskenttään sopivan koulutuskonseptin, luomaan yhteistyökumppanuuksia ja perehtymään jatkorahoituksen hakemiseen.
Ketä etsimme?

Hankekoordinaattorilta toivomme luovaa mutta järjestelmällistä työotetta sekä mediakasvatuskentän tarpeiden tuntemusta. Olet osaava, rohkea ja analyyttinen tekijä, joka pystyy omaksumaan laajoja kokonaisuuksia ja soveltamaan osaamistasi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Toivomme, että olet kerännyt kokemusta ammattilaisten kouluttamisesta tai koulutushankkeiden toteuttamisesta. Hyvät vuorovaikutustaitosi ovat sinulle suuri ylpeydenaihe. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kieltä. Järjestön ollessa kaksikielinen, ruotsin kielen taidosta on haussa myös etua. Sinulla on alaan ja tehtävänkuvaan soveltuva korkeakoulututkinto.
Mitä tarjoamme?

Hankekoordinaattorina pääset toteuttamaan ainutlaatuista, kentän tarpeet huomioivaa uutta konseptia Suomeen. Mediakasvatusseura on aitiopaikka alati muuttuvalle ja kehittyvälle mediakasvatuksen kentälle, ja vahvat sidosryhmäverkostot tukevat työn toteutumista. Työyhteisössä panostamme avoimeen kommunikaatioon ja tuemme jatkuvasti toistemme työtä ja osaamisen kehittymistä. Seura on toimii mediakasvatuksen asiantuntijajärjestönä, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan ja vaikuttaa omaan työnkuvaan.
Hakuprosessi

Lähetä hakemuksesi (CV ja vapaamuotoinen hakemuskirje) Mediakasvatusseuran kehityspäällikkö Isabella Holmille (isabella.holm@mediakasvatus.fi) 2.4.2017 mennessä. Merkitse viestin aiheeksi “Hankekoordinaattori” ja nimesi. Haastattelemme osaa hakijoista huhtikuussa ja toivomme että voisit aloittaa jo tämän kevään aikana.

Lisätietoja paikasta saa Isabella Holmilta puhelimitse (050 501 7330) 22.3. klo 14-16, 24.3. klo 14-16 ja 30.3. klo 10-12.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat