17.3.2017Mediakasvatusseura

Mediakasvatusseura hakee suunnittelijaa

Oletko kiinnostunut mediaympäristön muutoksista ja mediakasvatuksen yhteiskunnallisesta kehittämisestä? Haemme medialukutaidon edistämiseen perehtynyttä ja yhteistyökykyistä asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

 
seuran-logoMediakasvatusseura on valtakunnallinen kaksikielinen yhdistys, joka kokoaa mediakasvatuksen toimijat yhteistyöhön. Toimintaamme rahoittaa pääasiassa opetus- ja kulttuuriministeriö. Seuralla on noin 200 henkilöjäsentä ja yli 50 yhteisöjäsentä ympäri Suomen.
Välitämme tutkimustietoa, julkaisemme, tiedotamme ja koulutamme. Teemme vaikuttamistyötä mediakasvatuksen edistämiseksi. Toimimme edelläkävijänä osana kansainvälistä ympäristöä ja kansainvälisiä verkostoja.

Toimintamme painopisteisiin voi tutustua esimerkiksi Mediakasvatusseuran strategian kautta.

 
Millaisesta työnkuvasta on kyse?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen suunnittelijaa mediakasvatuksen asiantuntijatehtäviin Helsinkiin. Toimit osana pientä ketterää tiimiämme Helsingissä. Tehtäviisi kuuluu osallistuminen seuran toiminnan suunnitteluun, toteutukseen, kehittämiseen ja seurantaan. Mediakasvatusseura järjestää vuosittain ajankohtaisiin aiheisiin liittyviä tapahtumia, tuottaa koulutuksia ja harjoittaa julkaisutoimintaa. Työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi materiaalintuotantoa, tiedotustehtäviä ja sidosryhmäviestintää, kouluttamista ja esiintymisiä, tapahtumatuotantoa sekä toiminnan raportointia ja rahoitushakemusten laatimista.

 
Ketä etsimme?

Sinulla on tuntemusta mediakasvatuskentästä ja mediakasvatusalan ajankohtaisista kysymyksistä. Toivomme sinulta valmiuksia tarttua monenlaisiin tehtäviin jotka liittyvät mediakasvatusotteen vahvistamiseen eri ammattiryhmissä. Etsimme vahvat kommunikaatio- ja verkostoitumistaidot omaavaa asiantuntijaa, joka innostuu tehtävien monimuotoisuudesta ja joka osaa soveltaa osaamistaan hyvinkin erilaisiin työssään kohtaamiin tilanteisiin. Olet kielitaitoinen – vahvan suullisen ja kirjallisen suomen kielen taidon lisäksi toivomme että voit toimia myös englanniksi. Järjestön ollessa kaksikielinen, ruotsin kielen taidosta on haussa myös etua. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja olet kiinnostunut oman ammattiosaamisen kehittämisestä myös jatkossa.

 
Mitä tarjoamme?

Mediakasvatusseura on aitiopaikka alati muuttuvalle ja kehittyvälle mediakasvatuksen kentälle. Seura on toimii mediakasvatuksen asiantuntijajärjestönä, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan ja vaikuttaa omaan työnkuvaan. Mediakasvatusseuran työyhteisö on keskusteleva ja yhteisöllinen – hyvä ilmapiiri on meille tärkeää ja kahvitauoista ei tingitä. Pääset toimimaan yhteiskunnallisesti merkittävien asioiden äärellä järjestössä, jossa uskalletaan kokeilla uusia lähestymistapoja. Lähes jokainen projektimme toteutetaan yhteistyössä muiden tahojen kanssa, joten työ toimii alan näköalapaikkana, jossa pääsee paneutumaan medialukutaidon kehittämiseen liittyvään toimintaan hyvin laajasti.

 
Hakuprosessi

Lähetä hakemuksesi (CV ja vapaamuotoinen hakemuskirje) Mediakasvatusseuran kehityspäällikkö Isabella Holmille (isabella.holm@mediakasvatus.fi) 2.4.2017 mennessä. Merkitse viestin aiheeksi “Suunnittelija” ja nimesi. Haastattelemme osaa hakijoista huhtikuussa ja toivomme että voisit aloittaa jo tämän kevään aikana.

Lisätietoja paikasta saa Isabella Holmilta puhelimitse (050 501 7330) 22.3. klo 14-16, 24.3. klo 14-16 ja 30.3. klo 10-12.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat