23.11.2017Anna Jaakonaho

Digitaalisen nuorisotyön koulutussisältöjen kehittäminen -koulutuspäivä

Järjestäjä: Verke

Aloituspäivä: 4.12.2017

Aloitusaika: 12/4/17 09:00

Lopetuspäivä: 4.12.2017

Lopetusaika: 12/4/17 15:00

Mitä kaikkea digitaaliseen nuorisotyöhön kuuluu? Miten digitaalisuutta voi sisällyttää nuorisotyön koulutussisältöihin toisella asteella ja ammattikorkeakouluissa? Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Verken järjestämässä koulutuspäivässä. Tilaisuudessa esitellään tuore Euroopan komission asiantuntijaryhmän listaus digitaalisen nuorisotyön koulutustarpeista ja pohditaan, miten sen voisi viedä käytäntöön.

Verke kutsuu tulevia nuorisotyön tekijöitä kouluttavat ammattilaiset yhteiseen kehittämis- ja koulutuspäivään 4.12.2017. Päivän aikana käydään läpi EU-komission asettaman digitaalisen nuorisotyön asiantuntijaryhmän linjauksia sekä tunnistettuja koulutustarpeita. Lisäksi pohditaan teknologisoituvan yhteiskunnan vaikutusta nuoriin ja nuorisotyöhön Tomi Kiilakosken (nuorisotutkimusverkosto) ja Mikko Eloholman (MeHackit) johdattelemana. Käytännön teemoja opetussisältöjen kehittämiseksi työstetään työpajoissa.

Tilaisuudesta julkaistaan myös materiaalipaketti, jota voi hyödyntää digitaalisen nuorisotyön opetussisällöissä.

Tilaisuus on osallistujille maksuton ja mukaan mahtuu 30 ensin ilmoittautunutta. Osallistujille tarjotaan aamiainen, lounas sekä iltapäiväkahvi.

Tapahtumaan voi ilmoittautua 27.11. saakka Verken sivuilla, josta löytyy myös päivän tarkempi ohjelma.