24.1.2018Laura Pönkänen

Digitaalisia palveluita kehittäneen AUTA-hankkeen loppuseminaari

Järjestäjä: Valtiovarainministeriö

Sijainti: Säätytalo, sali 15, Helsinki

Aloituspäivä: 13.2.2018

Aloitusaika: 2/13/18 12:00

Lopetusaika: 2/13/18 16:00

Valtiovarainministeriö asetti 1.7.2016 AUTA-hankkeen kehittämään asiakaspalvelun uutta toimintamallia kokeilujen avulla. Toimintamallin tavoitteena on ollut auttaa asiakasta digitaalisten palvelujen käytössä. Digitaalisella palvelulla tarkoitetaan ajasta ja paikasta riippumattomia palveluja, joissa hyödynnetään tieto- ja viestintäteknologiaa.

AUTA-hankkeen toimikausi päättyi vuoden 2017 lopussa. Hankkeen aikana luotiin valtakunnallisen digituen toimintamalliehdotus, ja eri puolilla Suomea on ollut käynnissä alueellisia digitukikokeiluja hankkeeseen liittyen. Hankkeen loppuseminaari järjestetään Helsingissä 13.2.2018.

Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen tulee pitämään puheenvuoron loppuseminaarissa. Lisäksi loppuseminaarissa esitellään hankkeen valmistelema toimintamalliehdotus, keskustellaan sen pohjalta ja palataan  tarkastelemaan digitukikokeiluja. Tilaisuudessa esiintyy myös Työterveyslaitoksen vanhempi tutkija Eveliina Saari, joka kertoo miten Työterveyslaitoksella on huomioitu ihminen digitalisaation keskiössä.

Tapahtuman kohderyhmänä ovat erityisesti yritykset, järjestöt ja yhteisöt sekä julkinen hallinto ja media.

Seminaarin ohjelmaan voi tutustua täällä, ja  ilmoittautua voi viimeistään keskiviikkona 7.2.2018 täältä.

Lisätietoja tapahtumasta antaa assistentti Pauliina Komulainen (pauliina.komulainen@vm.fi).