26.6.2017Melissa Castrén

#MÄKIPELAAN

Järjestäjä: Pelastakaa Lapset ry, Töölön kirjasto ja Ehyt ry

Sijainti: Topeliuksenkatu 6 (Töölön kirjasto)

Aloituspäivä: 28.6.2017

Millä tavoin sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuus on huomioitu digitaalisissa peleissä? Miten pelien sukupuoliroolit vaikuttavat omaan pelaamiseen? Miten suojelen omaa yksityisyyttäni? Mitä teen, jos joku kiusaa ja syrjii pelissä?

Pelastakaa Lapset ry, Töölön kirjasto ja Ehyt ry järjestävät #mäkipelaan –tapahtuman alle 29-vuotiaille keskiviikkona 28.6. klo 17-20 Töölön kirjastolla.

#mäkipelaan –tapahtumassa järjestetään pelistriimi, jossa pelialan asiantuntijat pelaavat ja samalla keskustelevat sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuudesta peleissä.

Vieraina pelistriimissä HLBTI-aktiivi Petteri Keränen, pelisuunnittelija Eevi Korhonen (Remedy Entertainment), eSports-aktiivi Miisa Nuorgam, e-urheilutoimittaja Elmeri Nick, Your Royal Gayness -pelin suunnittelija Salli Loikkanen ja pelialan opiskelija ja fanitaiteilija Alix Parkkinen.

Tapahtumasta lähetetään myös Twitch-stream verkkonuoristotalo Netarin kanavalla klo 17.30-20. Pelistriimin vieraille voi lähettää kysymyksiä jo ennen tapahtumaa tästä linkistä: https://netari.typeform.com/to/pcApYb

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille nuorille.