18.10.2017Melissa Castrén

Mediataitoviikko 2018

Järjestäjä: Kansallinen audiovisuaalinen instituutti - KAVI

Aloituspäivä: 5.2.2018

Lopetuspäivä: 11.2.2018

Mediataitoviikkoa on mediakasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on kehittää lasten, nuorten ja aikuisten mediataitoja sekä vahvistaa aikuisten valmiuksia mediakasvatukseen. Seuraava Mediataitoviikko järjestetään 5.-11.2.2018! Ympäri Suomea vietettävä teemaviikko kokoaa yhteen kasvattajat sekä muut eri alojen ammattilaiset erilaisten kampanjoiden, tempausten ja toimintojen merkeissä.

Mediataitoviikkoa koordinoi Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI, joka myös vastaa viikon tiedottamisesta. Teemaviikko ja sen toiminnot suunnitellaan yhdessä noin 40 kansallisen organisaation kanssa, jotka edustavat pääasiassa koulutusta, lapsi- ja nuorisotyötä, mediakulttuuria, viestintää sekä it-alaa.

Ilmoittautuminen vuoden 2018 Mediakasvatusviikolle on jo alkanut! Mediataitoviikkoon ovat tervetulleita osallistumaan esimerkiksi järjestöt, yritykset, kirjastot, kerhot, päiväkodit sekä harrastusryhmät.

Mediataitoviikkoon osallistuminen on maksutonta. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät osoitteesta: www.mediataitoviikko.fi