21.3.2016Emmi Huhtanen

OpeCode – opet koodareina 26.4.1016

Järjestäjä: Nuori Yrittäjyys ry yhdessä Microsoftin ja valtakunnallisen YES-verkoston kanssa

Sijainti: Helsinki

Aloituspäivä: 26.4.2016

Aloitusaika: 4/6/16 09:00

Lopetusaika: 4/6/16 15:00

Koodaustietoa ja -taitoja kartuttavan OpeCode – opet koodareina -tapahtuman tavoitteena on murtaa koodaamiseen liittyviä myyttejä ja vahvistaa opettajien pedagogisia valmiuksia opettaa oppilailleen ohjelmointia.

OpeCode-tapahtumassa opettajat pääsevät koodaamaan mentoreiden kanssa – tekemällä oppien. Mentoreina toimivat Microsoft Student Partnerit (MSP).

OpeCode – opet koodareina! -tapahtuman työpajat ovat suunniteltu aloittelijoille ja edistyneille. Aloittelijat pääsevät tutustumaan tietokoneen tarjoamiin mahdollisuuksiin ja saavat kokeilla mentorin ohjauksessa miten komennot konkretisoituvat tietokoneen ruudulle. Edistyneet pääsevät kokeilemaan uusia tuulia ohjelmoinnin saralla ja pääsevät päivittämään omia taitojaan vertaistukeen nojaten.

Kevään OpeCode – opet koodareina! -tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti alakoulun opettajille. Mukaan ovat tervetulleita kuitenkin yläkoulun ja toisen asteen opettajat. Ilmoittautuminen tapahtumaan 15.4.2016 mennessä. Ilmoittautumisohjeet ja lisätietoa tapahtumasta löydät täältä.