8.6.2017Melissa Castrén

Peliviikko

Järjestäjä: Pelikasvattajien verkosto

Sijainti: Suomi & Pohjoismaat

Aloituspäivä: 30.10.2017

Peliviikko on pelikasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on rakentaa positiivista pelikulttuuria ja vähentää pelaamiseen ja pelaajiin liittyviä ennakkoluuloja. Peliviikko vietetään 30.10.-5.11.

Peliviikolla järjestetään satoja tapahtumia eri puolilla Suomea ja muissa pohjoismaissa, joissa pelattaan esimerkiksi lautapelejä, roolipelejä, konsolipelejä, mobiilipelejä ja tietokonepelejä, sekä tutustuttaan monipuolisesti pelikulttuuriin luentojen ja työpajojen muodossa.

Kirjastot, koulut, nuorisotalot, museot, palvelukeskukset, yritykset, järjestöt ja kaikki muut toimijat voivat osallistua Peliviikkoon järjestämällä peleihin liittyvää toimintaa Peliviikolla. Toiminta voi olla yhdessä pelaamista, erilaisten pelien tai peleihin liittyvien harrastusten esittelyä, pelien koodaamista, peleihin liittyvien ilmiöiden tutkimista tai keskustelemista pelikulttuurista. Ilmoittautumaan pääsee tästä.

Lisää tietoa tapahtumasta löytyy Peliviikon nettisivuilta. Sivuilta löytyy myös tapahtumakartta, joka päivittyy jatkuvasti.