16.4.2018Emmi Huhtanen

Pohjoisen voimat koolle Rovaniemellä ja Oulussa toukokuun alussa

Järjestäjä: Mediakasvatusseura. Yhteistyössä Lapin Yliopsto ja Osaamiskeskus Koordinaatti.

Aloituspäivä: 2.5.2018

Lopetuspäivä: 3.5.2018

Pohjoiset voimat koolle mediakasvattamaan!

Mediakasvatusseura toteuttaa alueellisen yhteistyön minikiertueen pohjoisen alueen toimijoille 2.-3. toukokuuta yhdessä Lapin yliopiston ja Osaamiskeskus Koordinaatin kanssa.

Mitä? Kahden tunnin info- ja verkostoitusmitilaisuudessa jaetaan tietoa sekä osaamista alueellisen mediakasvatustyön tueksi. Lisäksi kartoitetaan mahdollisuuksia ja tarpeita yhteistyölle.

Osallistujat saavat myös työkaluja, ideoita ja vinkkejä omaa työtä tukevan mediakasvatusryhmän tai -verkoston tai laajemman alueellisen mediakasvatusverkoston kehittämiseksi.

Miksi? Pohjoisessa Suomessa toteutettava mediakasvatusosaaminen on korkeatasoista, mutta toiminta on sirpaleista. Yhteistyön avulla voidaan yhdistää mediakasvatukseen tarkoitettuja resursseja ja saada ne tehokkaaseen käyttöön. Samalla syntyy arvokasta, yhteistä osaamista.

Missä ja milloin? Rovaniemellä 2.5. klo 16-18 (Lapin yliopisto) ja Oulussa 3.5. klo 14-16 (Oulun pääkirjasto)

Kenelle? Yhteistyöstä ja kehittämisestä kiinnostuneille ammattilaisille, kuten opettajille, nuorisotyöntekijöille, kirjastotyöntekijöille, toimittajille, mediakasvattajille, kouluttajille ja hanketyötä tekeville sekä kuntapäättäjille, viranomaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä! 

Tapahtuma on maksuton.

Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille huhtikuun aikana.