2.2.2018Laura Pönkänen

SomeCamp 2018

Järjestäjä: Verke

Sijainti: Nuorisokeskus Marttinen, Virrat

Aloituspäivä: 15.5.2018

Lopetuspäivä: 17.5.2018

Digitaalisen median ja teknologian nuorisotyölliseen käyttöön keskittyvä SomeCamp-tapahtuma kokoaa jälleen keväällä kuntien, seurakuntien ja järjestöjen työntekijöitä sekä kaikkia aiheesta kiinnostuneita kolmen päivän leirille Virroille, Nuorisokeskus Marttiseen 15.–17.5.2018.

Tämän vuoden tapahtumassa kokeillaan uudenlaista työskentelymallia, joka painottaa aiempaa enemmän uusien nuorisotyöllisten toimintamuotojen ja palveluiden innovointia. Tapahtuman aikana osallistujat jakautuvat kolmeen teemakokonaisuuteen: 1) digitaalinen teknologia, 2) digitaalinen media ja 3) digitaalinen pelaaminen. Mediakasvatusseura on fasilitoimassa digitaaliseen mediaan ja mediakasvatukseen liittyvää teemakokonaisuutta.

Pienryhmissä tapahtuvan työskentelyn lisäksi tapahtumassa mm. järjestetään erilaisia työpajoja sekä käydään vapaamuotoista keskustelua ja kokemusten vaihtoa.

Tapahtuman hinta on 150€ sisältäen täysihoidon, ohjelman sekä maksuttoman bussikuljetuksen tiistaina ja torstaina Tampereen rautatieaseman ja Nuorisokeskus Marttisen välillä. Osallistuminen ei edellytä erityisosaamista digitaalisesta nuorisotyöstä. Tapahtuman järjestää digitaalisen nuorisotyön kehittämiskeskus Verke.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on avattu, ja  ilmoittautua voi täällä.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä, ja SomeCampista voi tiedustella myös Heikki Lauhalta: heikki.lauha (a) verke.org