16.1.2017Katri Schroderus

TIEKEn webinaari: arvioi ja tunnista tieto- ja viestintätekninen osaaminen

Järjestäjä: TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry

Sijainti: webinaari

Aloituspäivä: 2.2.2017

Aloitusaika: 2/2/17 14:00

TIEKETiviittori_ikoni_vihrea järjestää maksuttoman webinaarin liittyen tieto- ja viestintätekniseen arviointiin. Webinaarissa kuulet suomalaisten tieto- ja viestintäteknisestä osaamistasosta, Tiviittori-arviointityökalun testikokonaisuuksista ja tulosraportoinnista sekä siitä, miten tuloksia voi hyödyntää osaamisen kehittämisessä.

Aika: Torstaina 2.2.2017, klo 14.00–14.45
Paikka: Osallistuminen verkossa osoitteessa http://tieke.adobeconnect.com/tiviittori

Ilmoittautuminen ennakkoon toivottavaa. Mukaan ilmoittautua tästä. Lisätietoja webinaarista löydät täältä.

TIEKE on tuottama Tiviittori-työkalu on verkkopohjainen tieto- ja viestintäteknisten taitojen itsearviointitesti. Se sisältää kolme testivaihtoehtoa: tietoyhteiskunta- ja mediataidot, teknis- käytännölliset taidot sekä tietotyön taidot. Tiviittori punnitsee käyttäjien valmiudet toimia erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä ja testauksen avulla tunnistetaan osaamisen taso eri osa-alueilla.

Havainnollisten tulosraporttien avulla saadaan selkeä kuva yksilön ja ryhmän tietoteknisistä valmiuksista ja osaamista verrataan valtakunnalliseen tasoon. Testitulokset antavat hyvän lähtökohdan koulutuksen suunnitteluun ja osaamisen kasvattamiseen. Tiviittori palvelee mm. opetuksen järjestäjiä ja henkilöstön kehittäjiä sekä toimii itsearvioinnin välineenä. Lue lisää Tiviittorista täältä.