13.2.2018Laura Pönkänen

Verkkovanhempainilta sosiaalisesta mediasta

Järjestäjä: Ehyt ry

Aloituspäivä: 22.2.2018

Aloitusaika: 2/22/18 18:00

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry järjestää kasvatuksen tueksi vanhemmille suunnattuja avoimia ja maksuttomia webinaareja eli verkkoluentoja kuukausittain eri aiheista. Helmikuun verkkovanhempainillan 22.2.2018 aiheena on sosiaalinen media. 

Tilaisuuden vetää EHYTin verkkopedagogi Mikael Westman. Verkkovanhempainilta on suunnattu vanhemmille, isovanhemmille ja kaikille muille, joita ylipäätään kiinnostaa sosiaalinen media ja sen ilmiöt.

Verkkovanhempainillassa käydään läpi mikä on sosiaalinen media, mitkä ovat tämän hetken suosituimmat somepalvelut, kuinka paljon niitä käytetään ja mitä sosiaalisessa mediassa tehdään ja miksi. Lisäksi käydään läpi sosiaalisen median vaikutuksia nuoriin ja nuorten elämään sekä erilaisia sosiaalisen median käytön hyötyjä ja haittoja. Koulutuksessa on runsaasti aikaa kysymyksille, kommentoinnille ja yhteiselle keskustelulle.

Verkkovanhempainilta toteutetaan Adobe Connectin avulla. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen (kannettavan, pöytäkoneen tai mobiililaitteen) ja internet-yhteyden. Mobiililaitteisiin sinun tulee ladata Adobe Connect -sovellus.

Verkkovanhempainiltaan pääset täältä  kello 17.45 alkaen, ja tilaisuus aloitetaan kello 18.  Tilaisuus myös tallennetaan verkkoon.

Lue lisää verkkovanhempainilloista ja niihin osallistumisesta täältä.

Lisätietoja verkkovanhempainilloista tarjoaa myös aino.harvola(a)ehyt.fi