2.8.2017Melissa Castrén

CinEd-koulutus elokuvakasvattajille elokuussa Raumalla

CinEd-koulutus elokuvakasvattajille järjestetään 18.8.2017 klo 9 -12 Raumalla. Koulutuspäivän tavoitteena on tarjoata uusia välineitä elokuvakasvatuksen työkalupakkiin tulevaisuuden yleisöjen kanssa työskenteleville. Koulutuksen jälkeen järjestetään avoin elokuvanäytös osana Rauma Blue Sea Film Festivaalia, jonne voi ilmoittautua koululaisryhmän kanssa.

CinEd-koulutus

Aika: perjantaina 18.8.2017, klo 9 -12
Paikka: Hotelli Kalliohovin Johtokunta-kabinetti, Kalliokatu 25, 26100 Rauma

Avoin elokuvanäytös kouluille

Elokuva: Aki Kaurismäki; Mies vailla menneisyyttä, K7
Aika: perjantaina 18.8.2017, klo 13
Paikka: Rauma Blue Sea Festival, elokuvateatteri Iso-Hannu, Savilankatu 1, Rauma

Koulutuksen tavoitteena on kehittää työkaluja, joilla vahvistetaan nuorten katsojien valmiuksia kriittiseen analyysiin, kykyä katsoa elokuvaa taiteena ja lisätään tietoa elokuvan kielestä ja tekniikoista. Koulutuksen aikana katsotaan yhdessä otteita elokuvista ja tutkitaan tapoja ja mahdollisuuksia elokuvakatsojuuden kasvamiseen.

Ilmoittaudu koulutukseen ja avoimeen näytökseen 11.8.2017 mennessä sähköpostitse: info(at)ihmefilmi.fi

Lisää tietoa tapahtumasta täällä.

CinEd on eurooppalainen elokuvakasvatushanke ja elokuvakirjasto, joka tutustuttaa 6-19-vuotiaita lapsia ja nuoria eurooppalaisen elokuvan rikkauteen. Suomessa CinEd toimii osana IhmeFilmi ry:n toimintaa. CinEd tarjoaa kokoelman eri kielille tekstitettyjä eurooppalaisia elokuvia, niihin laaditut oppimateriaalit ja ilmaisia koulutuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat