5.9.2017Melissa Castrén

Digitaalisen nuorisotyön kursseja verkossa

Kiinnostaako digitaalisen nuorisotyön opiskelu verkossa? Humanistisen ammattikorkeakoulu Humak järjestää yhdessä Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa syksyllä 2017 verkkokurssit Digitaalinen nuorisotyö 1 ja Digitaalinen nuorisotyö 3. Ilmoittautuminen kursseille alkaa maanantaina 4.9. ja jatkuu kurssin aloitusta edeltävään päivään.

Syksyllä 2017 järjestettävät kurssit:
Digitaalinen nuorisotyö 1: Johdanto 9.10.-5.11.2017 (kurssin nimi Digitaalinen nuorisotyö 1B)
Digitaalinen nuorisotyö 3: Dialogisuus ja kohtaaminen 13.11.-10.12.2017 (kurssin nimi Digitaalinen nuorisotyö 3B)

Digitaalisella nuorisotyöllä tarkoitetaan digitaalisen median ja teknologian hyödyntämistä nuorten parissa tehtävässä työssä. Digitaalinen nuorisotyö kietoutuu nuorisotyön tavoitteisiin eikä se tee jaottelua kasvokkaisen ja verkossa tapahtuvan toiminnan välillä, vaan sen tavoitteena on vahvistaa nuorten toimijuutta kokonaisvaltaisesti teknologisoituneessa ja digitalisoituneessa maailmassa.

Opintojen tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiuksia toimia tavoitteellisesti digitaalisen nuorisotyön parissa. Aihepiiriä käsitellään ajankohtaisesti niin käytännöllisestä kuin teoreettisesta näkökulmasta. Kukin kurssi kestää 4 viikkoa, ja niihin sisältyy verkossa suoritettavia viikkotehtäviä yksilö- tai ryhmätehtävinä.

Kurssille tai kursseille voi osallistua kuka tahansa. Voit olla opiskelija millä tahansa koulutusasteella, töissä nuorisotyön parissa tai muuten vaan kiinnostunut aihepiiristä.

Ilmoittautumisohjeet ja lisää tieto kurssikokonaisuudesta löytyy täältä.

Opintojaksojen päätoteuttaja on Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak) yhdessä Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa. Yhteistyökumppaneina toimivat valtakunnallinen digitaalisen nuorisotyön kehittämiskeskus Verke sekä Koordinaatti – Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus. Opetus on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa Distanssi – MOOC nuorisoalan digitaalisen työotteen vakiinnuttajana -hanketta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat