20.11.2017Anna Jaakonaho

EHYT ry hakee verkkopedagogia

Verkkopedagogi työskentelee nuorten parissa EHYT:in verkkotyön yksikössä. Tehtävä alkaa 2.1.2018 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen. 

EHYT ry suunnittelee ja kehittää ehkäisevää päihdetyötä pääsääntöisesti sosiaalisessa mediassa digitaalisten menetelmien avulla nuorille ja nuorille aikuisille. Toiminnalla pyritään herättämään nuorissa ajatuksia ja keskustelua siitä, miten he voivat valinnoillaan ja teoillaan vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa sekä kaveripiirinsä toimintatapoihin ja päihdekulttuuriin. Verkkopedagogin tehtävä on tuottaa yhdessä verkkotyön tiimin kanssa ajankohtaista ja monikanavaista sisältöä.

Onko sinulla ajatuksia siitä, miten nuoret tavoitetaan sosiaalisessa mediassa? Sujuuko yhteistyö ja sosiaalisen median sisällöntuotanto luontevasti? Haluatko päästä mukaan tiimiin, jolle ominaista on kehittää osaamistaan pysyäkseen nuorten ja someilmiöiden tahdissa? Haussa on henkilö, joka innostuu nuorten hyvinvoinnista & someilmiöistä, ja on lisäksi valmis heittäytymään monipuolisten työtehtävien pariin.

Lue koko työpaikkailmoitus täältä.

Lisätiedot: osastopäällikkö Ilmo Jokinen, ilmo.jokinen(at)ehyt.fi tai 21.11., 23.11. ja 24.11. puhelinnumerosta 050 407 7188.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat