17.8.2017Melissa Castrén

Global Meal – vastamainontaa ruuasta -koulutukset syksyllä 2017

Global Meal – vastamainontaa ruuasta – koulutuksessa opitaan ohjaamaan yläkoulu- ja lukioikäisille suunnattu ruoka-aiheinen vastamainostyöpaja. Lisäksi opitaan asiantuntijoiden johdolla globaalin ruuantuotannon eettisistä- ja ympäristövaikutuksista, sekä vastamainonnan ja kulttuurihäirinnän käytöstä opetusmenetelmänä. Osallistujat saavat mukaansa hankkeen aihepiirejä käsittelevän kolmiosaisen julistesarjan.

Koulutukset on suunnattu yläkoulussa ja lukiossa toimiville opettajille. Erityisen hyvin koulutus soveltuu maantieteen, biologian, terveystiedon, kotitalouden, äidinkielen ja kuvataiteen opettajille. Koulutuksia järjestetään syksyn 2017 aikana neljällä paikkakunnalla – valitse niistä sinulle sopivin. Koulutus on osallistujille maksuton, mutta lounas on omakustanteinen. Matkakulut on mahdollista korvata osittain.

Koulutuspäivät ja -paikkakunnat:

Helsinki to 14.9. klo 10-16, Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha
Turku la 7.10. klo 10-16, Kasvitieteellinen puutarha
Joensuu ke 11.10. klo 10-16, Kulttuurikahvila Laituri
Oulu ke 1.11. klo 10-16, Kulttuurikeskus Valve

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova! Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat parin päivän sisällä ilmoittautumisestasi sähköpostiisi tiedon siitä, oletko päässyt koulutukseen vai jonotuslistalla. Osallistujille lähetetään lisätietoa koulutuspaikasta ja muista yksityiskohdista viimeistään viikkoa ennen koulutusta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Pinja Sipari
Hankekoordinaattori
pinja.sipari(a)bmol.fi
P. 050 461 76 78

Hankkeen toteuttaja on Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL ry yhdessä Eettisen kaupan puolesta ry:n ja Häiriköt-päämajan kanssa. Hanke on rahoitettu ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövaroin.

Ilmoittaudu koulutukseen täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat