4.11.2015Mediakasvatusseura

Hae mukaan kansainväliseen Digital Youth -seminaariin

Suomalaisilla mediakasvattajilla on nyt mahdollisuus hakea ideoita digitaaliseen nuorisotyöhön kansainvälisestä Digital Youth -seminaarista. Kuusipäiväisen seminaarin teemana on digitaalisuus nuorten parissa tehtävässä työssä. Seminaari järjestetään Belgian Leuvenissa 8.-14.5.2016.

Seminaari saattaa yhteen nuorisotyöntekijöitä Suomesta, Belgiasta, Romaniasta, Alankomaista ja Englannista, ja seminaariin kokoontuu kuusi nuorisotyöntekijää kustakin maasta. Seminaarissa on keskusteleva ote, ja siihen sisältyy digitaalinen kaupunkiseikkailu Brysselissä sekä osallistuminen paikalliseen Aperstaatjaren-seminaariin, joka käsittelee nuorten mediankäyttöä. Suomesta seminaarin järjestämisessä mukana on Verke.

Seminaarin osallistujiksi toivotaan henkilöitä, joilla on kokemusta median hyödyntämisestä nuorten parissa tehtävässä toiminnassa. Mukaan voivat hakea niin kuntien, järjestöjen kuin seurakuntien työntekijät.

Seminaarin järjestäjät LINC ja Mediaraven vastaavat osallistujien majoitus- ja ruokailukustannuksista sekä kuljetuksista Belgiassa. Osallistujan taustaorganisaatio maksaa lennot, päivärahat ja muut matkakulut, mutta saa niihin korvausta 360 euroa Mediaravenilta. Osallistujilla on oltava matkavakuutus ja eurooppalainen sairaanhoitokortti omasta takaa.

Tutustu seminaarin alustavaan ohjelmaan ja hae mukaan viimeistään 14.12. Ilmoitamme mukaan valituille vuoden loppuun mennessä. Lisätiedot ja hakulomake löytyvät täältä.

Lisätietoja voi kysellä myös Verken Suvilta: suvi.tuominen@verke.org / 041 5121703.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat