11.10.2017Melissa Castrén

Hae mukaan Kelaamon näytökseen Tampereen elokuvajuhlille!

Kelaamon näytös Tampereen elokuvajuhlilla esittelee festivaaliyleisölle tuoreita suomalaisia lyhytelokuvia alle 30-vuotiailta tekijöiltä. Mukaan otetaan niin oppilastöitä kuin indie-tuotantoja. Näytökseen valitaan korkeintaan 20 minuutin kestoisia elokuvia, joita ei ole aiemmin esitetty Tampereen elokuvajuhlilla.

Tampereen elokuvajuhlat (Tampere Film Festival) järjestetään 7.-11.3.2018. Kilpailusarjojen lisäksi näytetään erikoisohjelmistoa kuten retrospektiivejä, tribuutteja, dokumenttielokuvia ja vieraskuratointeja. Elokuvajuhlien aikana on tarjolla myös erilaisia seminaareja, workshopeja ja keskustelutilaisuuksia sekä ammattilaisille että yleisölle.

Ilmoita elokuvasi näytökseen 17.11.2017 mennessä!

Toimi näin

1. Tarkista säännöt:

  • Elokuva on valmistunut 2016 tai myöhemmin
  • Elokuvaa ei ole aiemmin esitetty Kelaamon näytöksessä eikä Tampereen elokuvajuhlilla
  • Elokuvan taiteellisesti vastuulliset tekijät ovat 30 vuotta tai alle. Ikä todistettava pyydettäessä.
  • Elokuvan kesto max. 20 minuuttia lopputeksteineen

2. Täytä ja lähetä ilmoittautumislomake. Liitä mukaan esikatselulinkki elokuvaan vimeossa tai youtubessa sekä salasana, mikäli video on yksityinen.

Valinnat

Näytöksen elokuvavalinnoista vastaa Kelaamon nimeämä raati. Valinnoissa otetaan huomioon elokuvien tekninen ja taiteellinen laatu sekä eri lajityypit siten, että edustettuna on mahdollisimman kiinnostava ja monipuolinen kokonaisuus.

Kelaamo valituille henkilökohtaisesti. Lista näytöksen elokuvista julkaistaan Kelaamon sivuilla ja Facebookissa 15.12. mennessä.

Näytös

Tampereen kansainväliset elokuvajuhlat järjestetään maaliskuussa viikolla 10. Kelaamo-näytöksen tarkka ajankohta vahvistetaan myöhemmin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä info(a)kelaamo.fi

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Kelaamon sivuilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat