31.10.2017Melissa Castrén

Haku Mediapolulle 2017-2018 on alkanut!

Hei mediasta, teknologiasta ja opettamisesta kiinnostunut Helsingin yliopiston opiskelija!

Yli 20 vuotta Helsingin yliopistossa toteutettu Mediapolku järjestetään taas tänä lukuvuonna. Poikkitieteellisellä kurssilla pääset ideoimaan ja ohjaamaan mediakasvatusaiheisen projektin alakouluikäisille oppilaille pienessä ryhmässä. Lisäksi saat erinomaista työkokemusta opettamisesta ja lasten kanssa työskentelemisestä. Valmiista projektista saamasi viisi opintopistettä voit sijoittaa vapaavalintaisiin opintoihin tai mediakasvatuksen sivuainekokonaisuuteen.

Projektin tavoitteena on tutustuttaa peruskoulujen opettajat, oppilaat ja opiskelijat tieto- ja viestintätekniikan erilaisiin opetuskäytön mahdollisuuksiin ja hyötyihin hauskalla ja innostavalla tavalla. Helsingin yliopiston opiskelijat suunnittelevat 12-16 tunnin pituisen projektikokonaisuuden ja ohjaavat sen oppilasagenteille.

Ilmoittautuminen Mediapolkuun alkaa 30. lokakuuta ja mukaan valittuihin otetaan yhteyttä marraskuun aikana. Itse kurssi alkaa tammikuun 16. päivä ja päättyy maaliskuun lopussa. Ilmoittautumislomakkeen loydät täältä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.11.2017 mennessä!

Aikataulun ja tarkemmat tiedot ja ohjeet löytyvät Mediapolun sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat