19.4.2017Sanni Mäntyniemi

Junior Ciné tarjoaa työpajoja lapsille ja koulutusta opettajille

Espoo Ciné -elokuvafestivaali järjestetään toukokuussa. Festivaalin lasten ja nuorten ohjelma laajenee ja kulkee tästä eteenpäin nimellä Junior Ciné. Elokuvanäytösten ohella tarjolla on lisäksi työpajatoimintaa lapsille ja nuorille sekä koulutusta opettajille.

juniorcine

Junior Cinén opettajille ja kasvattajille suunnattu seminaari toteutetaan kaksiosaisena, paneelikeskustelun muodossa. Tilaisuudessa pureudutaan niin varhaiskasvatukseen kuin vihapuheen tematiikkaan mediakasvatuksen näkökulmasta käsin. Jälkimmäisen yhteydessä keskustelun pohjaksi katsotaan Elina Hirvosen elokuva Kiehumispiste. Tilaisuus on maksuton, ja järjestetään tiistaina 9.5. klo 13 alkaen Kino Tapiolassa.

Seminaarin lisäksi Junior Ciné tarjoaa opettajille suunnatun CinEd-koulutuksen. Koulutuksen aikana katsotaan elokuvaa ja tutkitaan erilaisia tapoja lähestyä elokuvateosta pedagogisella otteella. Tilaisuus on maksuton, ja järjestetään keskiviikkona 10.5. klo 15 alkaen Tapiolan kirjastossa.

Lapsille ja nuorille tarkoitetuissa työpajoissa harjoitellaan koodaamista, kokeillaan virtuaalitodellisuutta ja tehdään animaatioita.

Festivaalin koko ohjelmiston ja lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.

Ennakkoilmoittautumiset seminaariin, työpajoihin ja CinEd-koulutukseen osoitteeseen: maria.lehtonen(a)espoocine.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat