8.5.2017Sanni Mäntyniemi

Leffalabra 11.5. Espoo Cinéssä – vieraana huippukuvaaja Tuomo Hutri

Tuomo Hutri on palkittu suomalainen elokuvaaja, joka kuvaa pitkiä elokuvia, dokumentteja ja mainoksia. Kelaamon Leffalabrassa nuorilla elokuvantekijöillä on mahdollisuus tavata Hutri ja kuulla hänen työstään. Tapahtuma järjestetään 11. toukokuuta yhteistyössä Espoo Ciné -festivaalin kanssa.

Kelaamo.fi -elokuvayhteisön Leffalabra on matalan kynnyksen master class nuorille elokuvantekijöille ja elokuvasta kiinnostuneille. Rennossa tapahtumassa elokuva-alan rautaiset ammattilaiset kertovat työstään konkreettisten esimerkkien kautta. Tilaisuuden lopuksi kahdella osallistujalla on mahdollisuus näyttää oma lyhytelokuvansa vieraalle ja saada niistä palautetta.

Toukokuun tapahtumassa kuvaaja Tuomo Hutri kertoo ja näyttää esimerkkejä tuoreesta elokuvastaan Tyttö nimeltä Varpu, jonka on ohjannut Oscar-ehdokas Selma Vilhunen.

Tyttö nimeltä Varpun lisäksi Tuomo Hutri tunnetaan etenkin elokuvistaan Miehen työ (2007), Postia Pappi Jaakobille (2009) ja Miekkailija (2015), josta hän voitti parhaan kuvauksen Jussin. Hutri on kuvannut myös dokumenttielokuvia, kuten Matka minuksi ja Atomin paluu. Hänen vielä tuotannossa oleviin töihinsä kuuluu mm. Jussi Hiltusen esikoispitkä Armoton Maa.

Leffalabraan on vapaa pääsy mutta paikkoja on rajoitetusti (mukaan mahtuu 30 ensimmäistä). Varmista paikkasi ilmoittautumalla Labraan tämän linkin kautta.

Käsiteltävä elokuva kannattaa katsoa etukäteen, jos ei sitä vielä ole nähnyt. Tyttö nimeltä Varpu esitetään ennen Leffalabraa Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa klo 15.15 alkaen. Liput festivaalin arkipäivän päivänäytöksiin kustantavat 5,50 €, ja liput saa kätevimmin hankittua osoitteesta www.espoocine.fi.

Ilmainen Ciné-bussi liikennöi Espooseen ja takaisin tunnin välein. Torstaina 11.5. ensimmäinen bussi kohti Espoota lähtee Radisson Blue Royal –hotellin edestä Kampista (Runeberginkatu 2) klo. 16.15.

Leffalabra Espoo Ciné
Torstai 11.5. klo. 17-19
Espoon Kulttuurikeskus, festivaalin Olohuone
Vapaa pääsy
Tyttö nimeltä Varpu –elokuvanäytös 11.5.
Louhisali klo. 15.15
Liput  5,50 €
Lipunmyynti: www.espoocine.fi

Lisätiedot: info (at) kelaamo.fi tai 045-125 8045 / Hanna Wahlman

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat