9.5.2017Sanni Mäntyniemi

Media Education Conference 2017 Rovaniemellä – Call for papers auki

MEC 2017

Lapin yliopiston Mediapedagogiikkakeskuksen järjestämä kansainvälinen Media Education Conference (MEC 2017) pidetään 27-28.11.2017 Rovaniemellä, Lapin yliopistossa. Kaksipäiväisessä konferenssissa käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa digitaaliset oppimisympäristöt, sosiaalinen media, pelikasvatus, tieto- ja viestintäteknologian käyttö opetuksessa sekä medialukutaito. Konferenssin virallinen kieli on englanti.

Tapahtuman keynote-puhujat ovat professori Agnes Kukulska-Hulme Ison-Britannian Open Universitysta sekä Stanfordin yliopiston H-STAR-instituutin johtaja Keith Devlin. MEC 2017 -konferenssissa kuullaan myös Mediakasvatusseuran puheenvuoro. Mediapedagogiikkakeskuksen lehtori, dosentti Päivi Rasi on Mediakasvatusseuran hallituksen puheenjohtaja.

Konferenssiin voi hakea esittelemään omaa mediakasvatusaiheista tutkimustaan joko suullisesti tai posterina. Tiivistelmien deadline on 21.8.2017, ja valinnoista ilmoitetaan lokakuussa 2017. Ohjeet tiivistelmien kirjoittamiseen sekä Call for papers löytyvät täältä.

Lisätietoa tapahtumasta sekä konferenssin ohjelman löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat