15.9.2017Melissa Castrén

Mediakasvatus esillä Kasvatustieteen päivillä Rovaniemellä 30.11.-1.12.2017

Kasvatustieteen päivät järjestetään Rovaniemellä 30.11.–1.12. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Suomen Kasvatustieteellinen Seura ry ja Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunta. Tapahtuma on osa Suomi 100 –juhlavuoden ohjelmaa.

Ammatillisen osaamisen ja kehittymisen merkitys on nyt entistä ajankohtaisempaa, kun yhteiskunnassa, työelämässä ja koulutuksessa käydään läpi suuria muutoksia. Muutokset  ovat nyt nopeampia kuin koskaan aikaisemmin. Vain osallistumalla voimme kehittää ammatillista osaamista, koulutusta ja tutkimusta ja sitä kautta koko yhteiskuntaa.

Millaisia mahdollisuuksia digitalisaatio voi tarjota osaamisen, koulutuksen ja tutkimuksen kehittämiseen? Millaisiksi tulevaisuudenopetus-, oppimis- jatutkimusympäristöttulevat muodostumaan? Miltä tulevaisuus näyttää? Näitä kysymyksiä pohditaan yhdessä ryhmissä sekä puhujavieraiden johdolla.

Mediakasvatus on näkyvästi esillä Kasvatustieteen päivien teemaryhmissä. Teemaryhmissä keskustellaan temaattisesti toisiinsa liittyvistä aiheista ennakkoon valmisteltujen esitysten pohjalta. Mediakasvatuksellisia teemaryhmiä ovat esimerkiksi  ”Mediakasvatus”, ”Tieto- ja viestintätekniikka opetuksessa ja oppimisessa” sekä ”Leikillinen oppiminen”.

Teemaryhmään voi tarjota esitettäväksi ja keskusteltavaksi meneillä oleva tai valmistunut tutkimus. Kaikki abstraktit tapahtumaan pyydetään lähettämään 2.10.2017 mennessä. Teemaryhmien vetäjät arvioivat oman teemaryhmänsä abstraktit.

Tärkeät päivämäärät:
1.9. Ilmoittautuminen alkaa
2.10. Abstraktien jättämisaika päättyy
16.10. Ilmoitus abstraktien hyväksymisestä
23.10. Early bird -ilmoittautumisaika päättyy
29.11. Kasvatustieteen päivien esiseminaari
30.11. – 1.12. Kasvatustieteen päivät 2017

Lisää tietoa tapahtumasta, ohjeet abstraktin lähettämiseen ja ilmoittautuminen löytyvät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat