7.1.2015Isabella Holm

Mediakasvatusseura hakee harjoittelijaa

Kiinnostaako sinua mediamaiseman muutokset, kasvava digitaalinen kuilu ja se, miten mediataitoja voisi levittää yhteiskunnassa? Puhutko sitäpaitsi sujuvaa svenskaa ja olet innostunut kaikesta viestintään liittyvästä? Hae siinä tapauksessa Mediakasvatusseuran kaksikieliseksi harjoittelijaksi kevätkaudelle 2015!

HARJOITTELUPAIKKAILMOITUS

Sällskapet för mediefostran rf. söker en

Tvåspråkig kommunikationspraktikant MEDIAKASV_LOGO_YMP

Sällskapet för mediefostran är en tvärvetenskaplig, tvåspråkig och riksomfattande förening som gynnar forskning och praxis inom mediekunskapsfältet. Verksamheten finansieras av undervisnings- och kulturministeriet, ca. 200 personmedlemmar och över 50 kollektivmedlemmar. Nu söker vi en praktikant för att stöda oss i vårt arbete. Av dig önskar vi goda språkkunskaper i finska och svenska, att du studerar vid en högskola (t.ex journalistik, kommunikation, kulturproduktion, samhällsvetenskaper, men inte uteslutande) och att du kan arbeta strukturerat i en tidvis hektisk arbetsmiljö. En god samarbetsförmåga och ett socialt öga är väsentliga i arbetet. I första hand söker vi dig som kan börja praktiken redan i slutet av januari eller från och med februari 2015, men vi rekryterar även praktikanter för resten av året.

Vi söker en högskolestuderande för att:
– producera innehåll på svenska och finska för nättjänsten Mediekunskap.fi och Mediakasvatus.fi
– delta i innehållsproduktionen i våra sociala medier
– planera och skriva nyhetsbrev
– delta i och producera evenemang under praktikperioden
Vi erbjuder en dynamisk och flexibel arbetsmiljö, där du får förverkliga dina idéer. Som praktikant för Sällskapet får du en inblick i organisationsvärlden genom att arbeta för en organisation som har knytpunkter både till medievärlden, utbildningssektorn och det akademiska fältet. Vi tänker framåt och pressar omvärlden att göra detsamma.

Intresserad? Skicka i så fall en fritt formulerad ansökan och ditt cv till oss på adressen mediakasvatus@mediakasvatus.fi senast 19.1.2015. Det lönar sig att vara snabb – vi intervjuar kandidater an efter som ansökningar kommer in. Berätta också om du har möjlighet till praktikunderstöd via din högskola i din ansökan samt när du skulle kunna börja arbeta med oss. Frågor kan riktas till koordinator Isabella Holm, isabella.holm@mediakasvatus.fi, 050 501 7330 (vardagar kl. 10-12).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat