17.3.2017Mediakasvatusseura

Mediakasvatusseura hakee kahta työntekijää

Mediakasvatusseura hakee kahta työntekijää mediakasvatuksen kehittämiseen liittyviin tehtäviin. Haku on auki 2.4.2017 asti.

 

Mediakasvatusseura on valtakunnallinen kaksikielinen yhdistys, joka kokoaa mediakasvatuksen toimijat yhteistyöhön. Seuralla on noin 200 henkilöjäsentä ja yli 50 yhteisöjäsentä. Mediakasvatusseura järjestää tapahtumia, toteuttaa valtakunnallista tiedotustyötä, harjoittaa julkaisutoimintaa ja tekee vaikuttamistyötä mediakasvatuksen edistämiseksi.

 

Mediakasvatusseura hakee suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Suunnittelija tulee toimimaan mediakasvatuksen asiantuntijatehtävissä ja pääsee suunnittelemaan ja toteuttamaan järjestön toimintaa monipuolisesti. Hakuilmoitus suunnittelijan tehtävään löytyy Mediakasvatusseuran sivuilta täältä.

Samalla rekrytointikierroksella Mediakasvatusseura hakee myös hankekoordinaattoria vuoden määräaikaiseen tehtävään. Hankekoordinaattorin tehtävänä on konseptoida lasten ja nuorten parissa toimiville ammattilaisille suunnattu Media Coach -koulutuskokonaisuus. Lisätietoja hakuilmoituksesta täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat