4.1.2018Emmi Huhtanen

Mediakasvatusseura hakee ruotsinkielistä koordinaattoria!

Sällskapet för mediefostran söker en samarbetsvillig koordinator för att förverkliga sällskapets svenska verksamhet. Arbetsavtalet är på 70% deltid utgående från den regelbundna veckoarbetstiden. Arbetsavtalet är tidsbundet till slutet av år 2018.

Sällskapet för mediafostran är en nationell tvåspråkig förening. Föreningen är en aktiv länk mellan de aktörer som är verksamma inom mediefostran. Vi stöder tvärvetenskapliga undersökningar och praxis i Finland. Vår verksamhet finansieras huvudsakligen av Kultur- och undervisningsministeriet. Föreningen har ca. 200 personliga medlemmar och över 50 föreningsmedlemmar runt om i landet.

Du är samarbetsvillig och har goda kunskaper i mediefostran och känner till mediafältet bra. Till dina arbetsuppgifter hör bland annat att producera material och att förmedla information både till pressen och de olika intressegrupperna samt föreläsa och dra utbildningar. Evenemangsproduktion och att skriva ansökningar för understöd och tillhörande rapporter är också en del av arbetsbilden.

Vad vi söker?

Du har goda insikter i mediefostran och de aktuella frågeställningarna. Vi önskar att du är mångsidig och öppen för utmaningarna som det innebär att aktivt förmedla kunskap i mediefostran till de olika yrkesgrupper som är aktiva inom området. Vi söker en person som är bra på att skapa nätverk och som låter sig inspireras av arbetets mångsidighet.  Du kan anpassa dina färdigheter till de olika situationer som kan uppstå i arbetet. Du har en passande högskoleutbildning och du är intresserad av att utvecklas professionellt. Du kan kommunicera obehindrat i både i skrift och tal på svenska, finska och engelska.

Vad kan vi erbjuda?

Sällskapet för mediefostran fungerar som expertorganisation. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utveckla dina egna kunskaper och du har möjlighet att påverka din arbetsbild. Vi är en flexibel och relativt ung organisation som vågar pröva på nya tillvägagångssätt. Sällskapet för mediefostran har en arbetsgemenskap där vi är måna om den goda stämningen där samarbete och kommunikation är centrala delar.

Ansökningsprocessen

Skicka din arbetsansökan (CV och en fritt formulerat arbetsansökan) till sällskapet för mediefostrans verkställande direktör Sonja Hernesniemi sonja.hernesniemi@mediakasvatus.fi senast den 19.1.2018.

Markera brevet med “Koordinator” och ditt namn. Vi intervjuar passande sökande efter att ansökningstiden gått ut. Arbetet kan påbörjas under börjar av  2018 enligt överenskommelse. Tyvärr kan vi inte ta emot förfrågningar per telefon men du kan skicka dina frågor per e-post till sonja.hernesniemi(a)mediakasvatus.fi.

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat