5.5.2017Sanni Mäntyniemi

Oppiminen ja opettaminen digitaalisissa ympäristöissä -erikoistumiskoulutusta opettajille eri puolilla Suomea

ipad-820272_1280

Itä-Suomen, Turun ja Helsingin yliopistoissa järjestetään digitaalisen oppimisen ja opettamisen erikoistumiskoulutusta opettajille. Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa opettajista digitaalisen oppimisen ja opettajuuden asiantuntijoita. Koulutuksessa hankitun tiedon ja osaamisen toivotaan hyödyttävän myös opettajan työyhteisöä.

Itä-Suomen yliopistossa syksyllä 2017 alkavan koulutuksen hakuaika on auki 19.5.2017 saakka. Opintokokonaisuus on laajuudeltaan 60 opintopistettä, ja sen kesto on kaksi lukuvuotta. Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena ja se suoritetaan työn ohessa. Koulutus koostuu neljästä opintojaksosta, jotka ovat Tulevaisuuden koulu työ- ja oppimisympäristönä, Oppiminen ja opettaminen digitaalisissa ympäristöissä, Erityisasiantuntijana oppilaitoksessa sekä Omaan työyhteisöön ja/tai omaan opetukseen kiinnittyvä kehittämistehtävä. Koulutukseen voivat hakea luokan- ja aineenopettajat, joilla on vähintään kolme vuotta työkokemusta opetusalalta.

Helsingin yliopistossa alkaa seuraava erikoistumiskoulutus helmikuussa 2018, ja hakuaika koulutukseen alkaa elokuussa 2017. Turun yliopistossa vastaava koulutus on alkanut tänä keväänä.

Lue lisää erikoistumiskoulutuksista:

Itä-Suomen yliopisto

Helsingin yliopisto

Turun yliopisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat