6.11.2017Laura Sillanpää

Osallistu mediakasvatusosaamisen kehittämistarpeita kartoittavaan kyselyymme

Osallistumalla voit voittaa mediakasvatuksen materiaalipaketin! 

Työskenteletkö lasten tai nuorten parissa tai suunnitteletko lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa työksesi? Jos vastasit kyllä, joudut varmaan ainakin silloin tällöin miettimään mediaan sekä digitaalisiin toimintaympäristöihin ja sisältöihin liittyviä kysymyksiä.

Vastaa Mediakasvatusseuran sähköiseen kyselyyn 20.11. mennessä ja kerro meille:

  • miten mediakasvatus näkyy työssäsi vai näkyykö se,
  • mistä aiheeseen liittyvästä mahdollisesti kaipaisit lisää tietoa ja osaamista sekä
  • minkälaisia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen ylipäänsä työyhteisössäsi on.

Kysely on osa Mediakasvatusseuran laajempaa koulutustarjonnan kehittämistyötä. Selvitämme eri alojen ammattilaisten mediakasvatuksellisia tarpeita sekä niitä käytännön mahdollisuuksia ja rajoitteita, joita ammatillisen osaamisen kehittämiseen liittyy.

Vastauksia toivotaan kaikilta lasten ja nuorten parissa työskenteleviltä tai lapsi- ja nuorisotyötä suunnittelevilta. Kyselyn täyttämisestä selviää 5-10 minuutissa, mutta innokkaimmat voivat täydentää vastauksiaan laajemmin avokysymyksissä.

Vastausaikaa on 20.11. asti ja siihen mennessä vastanneiden halukkaiden kesken arvotaan laadukas mediakasvatuksen tieto- ja materiaalipaketti, joka sisältää Mediakasvatusseuran omien materiaalien lisäksi mm. Tubettajan käsikirjan.

Jos haluat osallistua materiaalipaketin arvontaan, ilmoita kyselyn lopussa sähköpostiosoitteesi. Osoitteet käsitellään erikseen vastauksista, niitä käytetään ainoastaan voittajan tavoittamiseen ja ne poistetaan, kun arvonta on suoritettu. Olemme voittajaan yhteydessä sähköpostitse 27.11. mennessä.

Voit vastata kyselyyn täällä. Kiitos ajastasi ja vaivannäöstäsi!

Lisätietoja: Laura Sillanpää, hankekoordinaattori, laura.sillanpaa@mediakasvatus.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat