16.3.2016Emmi Huhtanen

Pelit puheeksi -koulutuksia alle kouluikäisten lasten digipelaamisesta

pelitpuheeksiPelit puheeksi on kolmituntinen keskusteleva koulutus alle kouluikäisten lasten digipelaamisesta. Se on suunniteltu varhaiskasvatuksen ammattilaisille ja sopii niin päivähoidon kuin neuvolankin työntekijöille, sekä kaikille alle 8-vuotiaiden lasten kanssa työkseen tekemisissä oleville ammattilaisille. Koulutus on hyvä paketti myös varhaiskasvatusta opiskeleville.

Koulutuksessa ammattilaisille tarjotaan ajankohtaista, tutkittua tietoa pelien vaikutuksista ja leikki-ikäisten pelihaittojen ehkäisystä, sekä materiaaleja ja käytännön työvälineitä peliasioiden puheeksi ottamiseen työssä.

Koulutuksessa pohditaan, mikä on ammattilaisten rooli lapsiperheiden pelikasvatuksen tukena ja keskustellaan pelaamisesta lapsiperheiden arjessa. Paitsi lasten pelaamista, koulutuksessa pohditaan myös perheen aikuisten ja kasvattajien mediankäytön vaikutuksia.

Ilmaisen koulutuksen voi tilata omaan työyhteisöönsä. Pelit puheeksi -koulutuksia järjestää EHYT ry:n pelitaito-projekti. Lisätietoja täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat