30.8.2017Melissa Castrén

Peliviikon suojeliaksi Lightneer

Peliviikko on pelikasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on rakentaa positiivista pelikulttuuria ja vähentää pelaamiseen ja pelaajiin liittyviä ennakkoluuloja. Vuoden 2017 Peliviikkoa vietetään 30.10.-5.11.2017!

Tänä vuonna Peliviikon suojelijana toimii suomalainen oppimispelien kehittäjä Lightneer, jonka Big Bang Legends -mobiilipeli opettaa hiukkasfysiikkaa hauskalla tavalla. Big Bang Legends on hiukkasfysiikan inspiroima pulmapeli, jonka pääosassa ovat atomit. Peli on kehitetty yhteistyössä Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuskeskuksen CERN:in kanssa.

Peliviikko ❤ Tiede esittelee teemaviikkoa lähestyessä erilaisia ilmiöitä tutkivia ja tieteeseen innostavia pelejä, toimintamalleja ja ideoita, joita voi hyödyntää Peliviikon avoimissa ja suljetuissa tapahtumissa. Peliviikolla pelataan myös pohjoismaisessa turnauksessa, josta tiedotetaan myöhemmin.

Lisää tietoa tapahtumasta löytyy Peliviikon sivuilta. Sivuilta löytyy myös tapahtumakartta, joka kokoaa kaikki Peliviikon tapahtumapaikat pohjoismaissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat