16.2.2015Mediakasvatusseura

Planin Lapset kuvissa -koulutus Helsingissä

Lastenoikeusjärjestö Plan järjestää opettajille ja muille kasvattajille suunnatun maksuttoman media- ja taidekasvatuskoulutuksen Helsingissä maaliskuun 7.-8. päivä. Koulutuksessa tutustutaan keskustelevaan kuvan tarkastelun eli VTS-menetelmään. Siinä kuvia käytetään ajattelun, vuorovaikutustaitojen, kulttuurisen kompetenssin, kielitaidon, kuvanlukutaidon ja oppimisen välineenä. Ohjelman löydät täältä. Ilmoittaudu mukaan täällä.

VTS soveltuu erinomaisesti museo-opetuksen lisäksi erilaisten pienryhmien käyttöön ja luokkahuonetilanteeseen. Avainsanat ovat oppijalähtöisyys, avoimien kysymysten käyttö sekä näköhavainnon sanallistaminen. Työpajan tavoitteena on antaa uusia työvälineitä ja ideoita taide- ja mediakasvatustyöhön lapsen oikeuksien näkökulmasta. Koulutus järjestetään Suomen Valokuvataiteen museossa.

Koulutukseen otetaan maksimissaan 25 henkilöä. Koulutuksen, majoituksen ja ruokailun kustantaa Plan. Koulutus on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa taide- ja mediakasvatushanketta.

Lisätietoja saat:
iisa.lehtinen@plan.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat