13.12.2017Anna Jaakonaho

Tampereen yliopisto hakee oppimispelien tai pelillisen pedagogiikan tutkijaa määräaikaiseen tehtävään

Tampereen yliopiston viestintätieteiden tiedekunnassa on avoinna paikka tohtorintutkintoa tavoittelevalle oppimispelien tai pelillisen pedagogiikan tutkijalle. Tehtävä sijoittuu ajalle 1.2.2018-31.1.2020.

Tutkija toimii osana Suomen Akatemian Strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittamaa tutkimushanketta Growing Mind: Educational transformations for facilitating sustainable personal, social, and institutional renewal in the digital age.

Kuusivuotinen hanke käynnistyy 1.1.2018. Sen tavoitteena on uusintaa suomalaista opetusta monitieteisessä tutkimusyhteistyössä. Keskeisenä tavoitteena on myös edistää kekseliäitä digitaalisen oppimisen ja opettamisen toimintatapoja integratiivisessa ja ilmiöpohjaisessa opiskelussa, joka on uuden opetussuunnitelman keskiössä Suomessa. Nyt haettavassa tehtävässä keskitytään erityisesti opetuskontekstiin soveltuvien pelijamien (game jam) suunnitteluun ja testaamiseen, sekä oppimispelianalyysiin.

Tehtävään haettava tutkija tekee aihepiiristä väitöskirjan, tuottaa tutkimusryhmän osana uutta tietoa pelien ja pelisuunnittelun soveltamisesta sekä kehittää pelioppimisen ja -opetuksen asiantuntijuutta.

Lisätietoja tehtävästä antavat tutkijatohtori Jaakko Stenros (jaakko.stenros@uta.fi) ja professori Frans Mäyrä (frans.mayra@uta.fi).
Hakemus liitteineen tulee jättää viimeistään 12.1.2018 klo 15.45.

Lue lisää täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat