14.6.2017Emmi Huhtanen

Tarinoiden Myllypuro-projekti etsii nuoria tuottajia ja haastateltavia

Helsingin kaupunki, asukastalo Mylläri (Sosiaali- ja terveystoimiala) ja Helsingin kaupungin työväenopisto toteuttavat yhteistyössä ’’Tarinoiden Myllypuro’’ -projektin, jossa toteutetaan lyhytdokumentteja Myllypuron asukkaisen elämästä. Ohjelmia tekemään etsitään koululaisia, nuoria aikuisia ja opiskelijoita sekä jo työelämässä olevia aikuisia. Haastateltaviksi ja kuvattaviksi halutaan Myllypuron kaupunginosan elämästä kiinnostuneita kaiken ikäisiä lapsia, nuoria ja aikuisia.

Projektissa Myllypuron asukkaiden henkilökohtaiset kertomukset tallennetaan noin 5 – 15 minuutin pituisiksi lyhytelokuviksi. Lisäksi materiaalista tehdään 10 – 20 minuutin äänifiktiivisiä ohjelmia verkkoon ja radioon. Tuotoksia levitetään netissä mm. Youtubessa, Facebookissa, Myllypuro.fi sivustolla, Lähiradion broad cast -lähetyksissä sekä netti- ja videosivuilla ja Työväenopiston sivuilla. Lisäksi Helsinki-kanavan portaali lähettää valikoituja ohjelmia.

Osana projektia asukastalo Mylläri ja Helsingin kaupungin työväenopisto toteuttavat maksullisen työväenopiston kurssin, jossa harjoitellaan mm. tarinankerrontaa, mikrofonien käyttöä, äänitystä, haastattelutekniikkaa, äänieditointia ja julkaisemista.

Lisätietoja projektista:

Jouni Nurminen
kulttuurituottaja
jouni.nurminen@hel.fi
0404140339
 

Veikko Hiiri
tuottaja-ohjaaja
veikko.hiiri@mikrohiiri.com
050 3371332

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat