3.5.2017Sanni Mäntyniemi

Toukokuun 100 mediakasvatusideaa -kooste on julkaistu!

 

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden kunniaksi ja osana Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa Mediakasvatusseura juhlistaa laadukasta suomalaista mediakasvatusta nosta- malla esiin sen säihkyvimpiä helmiä vuosien varrelta.100ideaa-banner-mkseuraSuomi100_ mediasivistys

Toukokuun 100 mediakasvatusideaa -materiaa- likooste on julkaistu ja aiheena on mediasivis- tys eli aikuisten ja ikääntyneiden mediataidot. Mitä mediataitoja aikuinen tarvitsee arjessa? Millaisia asioita aikuiset ja ikääntyneet voisi- vat opetella kehittääkseen mediakriittisyyt- tään ja -taitojaan? Toukokuun materiaalipake- tista löytyy käytännön tietotekniikkavinkkejä esimerkiksi siihen, miten verkkopankki, sähköposti tai erilaiset älylaitteet toimivat. Lisäksi materiaalipaketissa on ohjeita eri somekanavien käyttöön ja omien mediasi- sältöjen tuottamiseen sekä vastauksia tietoturvakysymyksiin.

Tutustu Mediasivistys media aikuisten ja ikääntyneiden elämässä -koosteeseen täällä.

Aiemmat koosteet, joiden teemat ovat Varhaiskasvatus ja pienten lasten mediakasvatus, Mediakasvatus nuorisotyössä ja Koulumaailma ja monilukutaito, sekä lisätietoa hankkeesta löydät täältä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat