18.10.2017Melissa Castrén

Tule mukaan tekemään vuoden 2018 Mediataitoviikkoa!

Mediataitoviikko kokoaa jälleen helmikuussa yhteen kasvattajat sekä muut eri alojen ammattilaiset erilaisten mediakasvatuksellisten kampanjoiden, tempausten ja toimintojen merkeissä. Ympäri Suomea vietettävän eemaviikon tavoitteena on kehittää lasten, nuorten ja aikuisten mediataitoja sekä vahvistaa aikuisten valmiuksia mediakasvatukseen.

Mediataitoviikkoon ovat tervetulleita osallistumaan esimerkiksi järjestöt, yritykset, kirjastot, kerhot, päiväkodit sekä harrastusryhmät. Viikon aikana käsitellään erilaisiin median ilmiöihin liittyviä aiheita ja kysymyksiä yhdessä lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Mediataitoviikolle tuotetuista materiaaleista ja kampanjoista saadaan vinkkejä myös koko vuoden mediakasvatustyöhön.

Mediataitoviikkoa koordinoi Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI, joka myös vastaa viikon tiedottamisesta. Teemaviikko ja sen toiminnot suunnitellaan yhdessä noin 40 kansallisen organisaation kanssa, jotka edustavat pääasiassa koulutusta, lapsi- ja nuorisotyötä, mediakulttuuria, viestintää sekä it-alaa.

Ilmoittautuminen vuoden 2018 Mediataitosviikolle on jo alkanut! Vuoden 2018 Mediataitoviikon uutuus on joulukuun alussa ilmestyvä Mediataitoviikko-lehti, joka sisältää vinkkejä ja ideoita Mediataitoviikolle, tietoa tulevista kampanjoista sekä yhteistyökumppanien esittelyt. Ilmoittautumalla mukaan lokakuun aikana voit tilata lehden maksutta omalle toimipaikallesi.

Mediataitoviikkoon osallistuminen on maksutonta. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät osoitteesta: www.mediataitoviikko.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat