20.3.2017Maura Minerva

Virtuaalitodellisuus testissä työpajassa

YMCA Finland tuottaa kouluille, nuorisotyöhön ja terveyden edistämiseen 11-17-vuotiaille tarkoitetun toimintamallin, joka perustuu virtuaalisuuteen, kokemusoppimiseen ja seikkailukasvatukseen.  NUORI2017 -tapahtuman yhteydessä testataan oppimiskokonaisuutta VIR360- työpajassa, joka on rakennettu 360° teknologialla toteutetun minielokuvan ympärille. Minielokuva on tehty yhteistyössä nuorten,  pedagogisten asiantuntijoiden ja elokuva-alan ammattilaisten kanssa. Toiminnallisen oppimiskokonaisuuden tarkoituksena on yhteisen tiedontuottamisprosessin myötä synnyttää uutta ymmärrystä sosiaalisesti turvallisen yhteisön rakentamisesta.

Oppimiskokonaisuus on tarkoitettu peruskoulun, nuorisotyön ja vapaa-ajan ympäristöihin. Siihen sisältyviä harjoitteita tullaan pilotoimaan syksyllä 2017 kouluympäristöissä Turussa ja Oulussa.

YMCA-paja

Ryhmätyöpajat toteutetaan NUORI2017 -tapahtuman yhteydessä 27. sekä 28. maaliskuuta osoitteessa Satakunnankatu 13, Tampere (Monitoimitalo 13, Vintti 5. krs.).

Ryhmätyöpaja (1h) 6-9 osallistujalle järjestetään kymmenen kertaa, ma 27.3. klo 14-17 ja ti 28.3. klo 9-17. Teknisen välineistön määrän vuoksi työpajoihin on ennakkoilmoittautuminen.

Lue lisää täältä.

Ilmoittautua voit tästä linkistä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat