26.9.2017Melissa Castrén

Webinaarit: Päihteet puheeksi pelaamalla

EHYT ry:n Verkkotyön yksikkö järjestää kaksi päihdeaiheista webinaaria digitaalisiin peleihin liittyen yhteistyössä Turun yliopiston, A-klinikkasäätiön ja Platonic Partnership peliyrityksen kanssa. Syys- ja lokakuussa järjestettävissä webinaareissa esitellään neljä erilaista digitaalista peliä joiden avulla voi ottaa päihdeteeman puheeksi nuorten ja aikuisten kanssa.

Ensimmäisessä webinaarissa tiistaina 26.9 klo 15-16 esiteltiin nopeasti pelattavat Hukkaputki- ja Fume-oppimispelit. Webinaarin tällenne löytyy täältä.

Toisessa webinaarissa torstaina 12.10 klo 15-16 tutustutaan tarinallisempiin ja pidempään pelaattaviin Frankly– ja Lydia-peleihin.

Päihteiden lisäksi peleissä käsitellään tupakkaa, rahapelaamista ja hyvinvoinnin teemoja. Pelit soveltuvat niin kouluissa kuin nuorisotyössä käytettäväksi oppitunneilla ja erilaisissa teemapäivissä tai pienryhmissä.

Webinaareissa keskustemassa EHYT ry:n verkkopoedagogit Riikka ja Mikael, Turun yliopistolta Heidi Perisod, A-klinkkasäätiöltä Sara Mäkäräinen ja Jussi Loukiainen Platonic Partnership -yrityksestä, jotka kertovat peleistä ja pohtivat, miten niitä voisi hyödyntää nuorten kanssa.

Osallistumiseen tarvitset tietokoneen (kannettavan, pöytäkoneen tai mobiililaitteen) ja internet-yhteyden. Klikkaa itsesi mukaan tästä: bit.ly/Franklygame

Jos käytät mobiililaitetta sinun tulee ladata Adobe connect -sovellus iOSille (iPad ja iPhone) ja Android-laitteille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat