19.10.2017Melissa Castrén

Yle Forum: Tarinoita sananvapaudesta

Yle Forum: Tarinoita sananvapaudesta on erikoislähetys, jonka juontavat toimittajat Annika Damström ja Markus Liimatainen. Sananvapaudesta ja sen rajoista keskustellaan vieraiden henkilökohtaisten tarinoiden kautta torstaina 19.10. klo 21.05-22.35 Yle TV1:llä. Lähetys on katsottavissa myös Yle Areenassa.

Sananvapaus on demokraattisen yhteiskunnan peruspilari, mutta se ei kuitenkaan tarkoita, että jokainen saa julkisesti sanoa mitä tahansa. Yhtä lailla kuin sananvapaus, ihmisen perusoikeus on oikeus turvaan ja rauhaan, oikeus yksityiselämään, omaan uskontoon sekä omantunnonvapaus. Missä kulkee sananvapauden rajat?

Suorassa lähetyksessä vieraina ovat Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila, Seiskan vastaava päätoimittaja Joni Soila, pappi Kai Sadinmaa, urheilija Ari-Pekka Liukkonen, urheiluagentti Aleksi Valavuori, toimittaja ja kansalaisaktivisti Maryan Abdulkarim, kirjailija Pirkko Saisio, bloggari Hanna Sumari ja artisti Mikko ”Pyhimys” Kuoppala.

Sananvapaudesta puhutaan päivän aikana myös muissa Ylen uutis- ja ajankohtaissisällöissä tv:ssä, radiossa, netissä ja sosiaalisessa mediassa. Keskusteluun voi osallistua somessa tunnisteella #sananvapaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Uusimmat uutiset

  • Kategoriat