Planin Lastenhallitus etsii uusia jäseniä

Kesäkuu 28, 2012 - 12:03, Sanna Rissanen

Planin Lastenhallitus on kahdenkymmen nuoren ryhmä, jonka tarkoituksena on tiedottaa lapsen oikeuksien sopimuksesta, kehitysmaiden lasten asemasta sekä omasta toiminnastaan muille suomalaisille nuorille. Lastenhallitus järjestää esimerkiksi kehitysmaihin ja lasten oikeuksiin liittyviä tapahtumia ja työpajoja sekä levittää kehitysmaatietoa kouluissa.

Hallituslaiset myös toimivat maailman muuttamiseksi yhdessä muiden maiden nuorten kanssa: osa lastenhallituksen jäsenistä on käynyt tutustumassa lasten ja nuorten elämään esimerkiksi Intiassa ja Ugandassa, ja länsiafrikkalaisia ja intialaisia nuoria on käynyt Suomessa Lastenhallituksen vieraana.

Yksi Lastenhallituksen konkreettisista tavoitteista on lapsen oikeuksien päivän 20.11. saaminen valtakunnalliseksi liputuspäiväksi. Lisäksi Lastenhallitus työskentelee lapsiin kohdistuvan väkivallan vähentämiseksi käsikirjoittamalla ja toteuttamalla lyhytelokuvia ja järjestämällä aiheeseen liittyviä tapahtumia kouluissa. Lastenhallituksella on kuusi kertaa vuodessa päivän mittainen kokous, jonka lisäksi tapaamisia järjestetään tarvittaessa.

Lähetä Lastenhallitukselle vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi sekä siitä miksi jäsenyys Lastenhallituksessa kiinnostaa sinua. Hakemukset käsitellään elo-/syyskuun aikana ja kaikille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti valinnasta.

Hae mukaan, jos olet:
- 12-16-vuotias nuori, joka haluaa vaikuttaa
- kiinnostunut muista kulttuureista sekä kehitysyhteistyöstä
- sujuvasanainen myös englanniksi
- innostunut tekemään töitä yhdessä muiden nuorten kanssa
- idearikas ja halukas yhdessä toteuttamaan ideoita

Hakemukset viimeistään 31.7.2012 mennessä sähköpostitse lastenhallitus(a)plan.fi tai postitse osoitteeseen Lastenhallitus /Plan Suomi Säätiö, Kumpulantie 3, 6. krs. 00520 Helsinki. Lisätietoja lastenhallituksen assistentilta Varpu Vuorenrinteeltä sähköpostitse (varpu.vuorenrinne(a)plan.fi) tai puhelimitse +358 40 450 9253.

Lisätietoja: http://www.plan.fi/fi-FI/lastenhallitus/

Kommentit

Kirjoita uusi kommentti

VARMISTUS
Tämän kohdan tarkoitus on estää automatisoituja roskaposti-robotteja syöttämästä ei-toivottua sisältöä sivustolle.
9 + 7 =
Ratkaise tämä yksinkertainen matikkatehtävä ja kirjoita tulos ylläolevaan ruutuun. Esimerkiksi 1+3, kirjoita 4.

HUOM! Kommenteissa ei voi julkaista www-linkkejä.

OBS! Inga www-linkar i kommentarerna.

NOTE! No www-links in the comments.