Valokuvakilpailu Turun seudun nuorille - kilpailuaikaa 1.7. saakka!

Kesäkuu 26, 2012 - 09:51, Juulia Andersson

Nappaa kuva maailman tärkeimmästä – kilpailuaikaa 1.7. saakka

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän Fotokisa kannustaa nuoria valokuvaamisen pariin. Voittajakuvan ottaja palkitaan laadukkaalla järjestelmäkamerasetillä. 

Vuosina 1992–1999 syntyneille turkulaisille ja kaarinalaisille nuorille suunnatun valokuvakilpailun aiheena on tänä vuonna ”Maailman tärkein”. Kisan teema kehottaa tunnustelemaan kameran linssin läpi, mikä on maailmassa ainutlaatuista: tunnelmia, yksityiskohtia, elämää.

Nuorista koostuva raati valitsee suosikkikuvansa näyttelyyn, joka on esillä Taiteiden yönä 16.8. Vähätorilla. Samassa paikassa on illalla palkintojenjako, jossa parhaan valokuvan ottaja korjaa omakseen Kamera-Aitan lahjoittaman Pentax-järjestelmäkamerasetin. Myös sijat 2–3 huomioidaan. 

Kuvan on oltava nuoren itsensä ottama, ennen julkaisematon mustavalkoinen tai värillinen digikuva, jota ei ole manipuloitu kuvankäsittelyohjelmilla. Kuvan oikeudet säilyvät kuvaajalla, mutta seurakuntayhtymä voi lunastaa loisteliaimpia otoksia sadalla eurolla kappaleelta. 

Lähde rohkeasti mukaan fotokisailemaan! Lähetä kilpailukuvasi heinäkuun alkuun mennessä osoitteeseen fotokisa(at)evl.fi. Tarkemmat ohjeet ja kilpailusäännöt löytyvät seurakuntayhtymän nuorten nettisivuilta

Fotokisa Facebookissa

Lähde:

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Kommentit

Kirjoita uusi kommentti

VARMISTUS
Tämän kohdan tarkoitus on estää automatisoituja roskaposti-robotteja syöttämästä ei-toivottua sisältöä sivustolle.
4 + 13 =
Ratkaise tämä yksinkertainen matikkatehtävä ja kirjoita tulos ylläolevaan ruutuun. Esimerkiksi 1+3, kirjoita 4.

HUOM! Kommenteissa ei voi julkaista www-linkkejä.

OBS! Inga www-linkar i kommentarerna.

NOTE! No www-links in the comments.