Uutiskirjeet

Mediakasvatusseura ylläpitää useita uutiskirjeitä. Tilaa niistä tarpeelliset omaan sähköpostiisi! 

Mediakasvatus.fi-uutiskirje

Mediakasvatus.fi -uutiskirje kerää kerran kuussa uutiset, tapahtumat ja julkaisut sekä kiinnostavat kentän ilmiöt yhteen pakettiin. Uutiskirjeellä on tuhansia lukijoita ympäri Suomen.

Haluatko tiedottaa uutiskirjeemme kautta? Lähetä uutinen, tapahtumatiedote tai muu tiedotteesi osoitteeseen mediakasvatus(a)mediakasvatus.fi. Toimitus pidättää oikeuden lyhentää ja tiivistää uutisia.

Syksyn 2014 julkaisupäivät ovat 12.8., 16.9., 14.10., 18.11. ja 9.12. Lähetä uutinen viimeistään 2 päivää ennen julkaisupäivää, jolloin se ehtii varmasti mukaan tiedotteeseen.

Mediekunskap.fi-uutiskirje

Oletko kiinnostunut suomenruotsalaisen mediakasvatusyhteisön kuulumisista? Tilaa kerran kuussa ilmestyvä mediekunskap.fi -uutiskirje.

Mediahyrrä - varhaiskasvattajien uutiskirje

0-8-vuotiaiden mediakasvattajille suunnattu Mediahyrrä -varhaiskasvattajien uutiskirje kerää päiväkoteihin, esikouluihin, kerhoihin ja pienille koululaisille ja heidän kasvattajilleen sopivia sisältöjä yhteen pakettiin. Uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sen aikataulu vuonna 2014 on 10.2., 14.4., 15.9. ja 10.11.

Media Literacy Education in Finland -newsletter

Onko sinulla kollegoita ulkomailla, jotka saattaisivat olla kiinnostuneita suomalaisesta mediakasvatuksesta? Vinkkaa heille kansainvälisen uutiskirjeemme tilausmahdollisuudesta. Uutiskirje postitetaan kaksi kertaa vuodessa kansainväliselle yleisölle. Saat tilattua sen tästä.

Tilaa Mediakasvatus.fi uutiskirje
Beställ Mediekunskap.fi nyhetsbrev

Tilaa Mediahyrrä –uutiskirje varhaiskasvattajille